Meditációs tanfolyam Budapesten

Meditációs tanfolyam budapesti diákoknak csatlakozz be most!

Ingyenes, kezdő tanfolyam diákoknak, az alapoktól, Shri Mataji Nirmala Devi, a Sahaja meditáció megalapítójának és a Metamodern korszak szerzőjének tanításai alapján

Kezdő szintről

A tanfolyam teljesen a kezdő szinttől indul, nem szükséges semmilyen előképzettség. Sőt! Amit eddig tanultál és úgy gondolod, hogy hasznos lehet, azt tedd félre! Ez valami teljesen más lesz.

Segít a diákoknak

feloldani az elvárások, folyamatos teljesítési kényszer okozta stresszt,
könnyedén kikapcsolni, feltöltődni, belső egyensúlyodat megtartani a mindennapi pörgés közepette is és életcélodat világosan látni.

Mennyibe kerül?

Bármily meglepő, de teljesen ingyenes. Kizárólag a terembérlethez lehet hozzájárulni.

u

Jelentkezz, ha

Régóta keresel de nem találod,
Ha végigcsinálod,
Otthon is fogsz gyakorolni,
Nyitott vagy egy új tudatosságra,

A tanfolyamról mondták

“… rendkívül hatásos stresszkezelési technika és ad egy alap nyugalmat, ha rendszeresen gyakoroljuk. “

“Én azért meditálok, mert számomra nagyon fontos a nyugalom, amit ad. A meditáció az életem szerves része. Elcsendesíti az elmémet és gondolatmentessé tesz, képes vagyok a szokásosabbnál nyugodtabb lenni, segít higgadtan kezelni a problémáimat. A meditáció megtanított arra, hogy szemlélőként kezeljem a bonyolultabb helyzeteket és ne vesszek el a problémák részleteiben. A meditációnak köszönhetően mélyebb önismerettel rendelkezem és tisztában vagyok a hibáimmal, így tudok rajtuk változtatni.

Hogy miért ajánlom? Mert rendkívül hatásos stresszkezelési technika és ad egy alap nyugalmat, ha rendszeresen gyakoroljuk. Önismeretet és önbizalmat ad az élethez.”
Sofia - diák

Budapest

“Ez a technika tényleg az élet minden területén alkalmazható.”

“Ez a technika tényleg az élet minden területén alkalmazható. Már nem is tudom elképzelni az életem nélküli. A béke és az öröm ami megtapasztalható általa, kihagyhatatlan.

Segít meghozni az apró változásokat, amelyek egyensúlyba hozhatják az életedet. Ehhez a módszerhez mindig lehet  fordulni, egy olyan kiegyensúlyozott és öntudatos állapotba kerülhetsz általa amit akármelyik nehéz pillanatban kihasználhatsz. Megtanít szeretni másokat, szeretni magadat, élvezni saját magad társaságát, meglátni a szépet az egyszerűben és a változatosságban is.”

Shraddha - diák

Budapest

A meditáció segít abban, hogy elmélyítsem az önismeretemet

“A meditáció segít abban, hogy elmélyítsem az önismeretemet, békébe kerüljek önmagammal és a környezetemmel. Egy folyamatos út, mely során felismerem, hogy mi az ami valóban örömtelivé tesz és a fejlődésemet szolgálja. Aki elkezd meditálni szükségszerűen változik, de ez a változás nem egy külső kényszer vagy erőfeszítést igénylő elhatározás részeként jelenik meg (pl.: ez tényleg az utolsó szál cigi; vagy legközelebb higgadtabb leszek Bélával…), hanem lassan belülről bontakozik ki a befelé figyelés által. ”

Grajcár Fanni - diák

Budapest

“Az élet minden területén óriási segítséget nyújt.”

“A Sahaja jóga meditáció maga a csoda. Amióta rátaláltam, napról napra, hónapról hónapra folyamatosan fejlődök. Az élet minden területén óriási segítséget nyújt. Segít, hogy minél jobban megismerjem belső lényegem, apránként kijavítsam rossz tulajdonságaim, régi berögződéseim és lassan elhagyjam rossz szokásaim. A meditáció menedék a zűrös időszakban is, képessé tesz, hogy minden körülmények között békében legyek önmagammal. Segít a megfelelő kommunikációban, a társas kapcsolatok minőségét is javítja. A mai rohanó világban, ahol helyt kell állnunk és sokszor kénytelenek vagyunk túlhajszolni magunkat, a Sahaja jóga meditáció az a sziget, ahol mindig nyugalomra lelünk és megpihenhet a lelkünk. A legjobb módja, hogy átéljük a tiszta, elemi, határtalan örömöt és megfürödjünk benne.”

Mse (Juhász Emese)

Budapest

“Nyugalmam még engem is meglep”

“Egyre inkább élvezem a környezetem, gyönyörködöm olyan dolgokban amelyeket eddig észre sem vettem.
Nyugalmam még engem is meglep, amikor mintegy külső szemlélő reagálom le a nem éppen könnyű, korábban általában konfliktushoz vezető szituációkat. Számomra nagyon sokat segít a Sahaja Meditáció már nem tudom az életem elképzelni rendszeres meditáció nélkül hiszen annyit adott és ad nekem mint soha semmi eddig. ”

Kassai József

Tápiószentmiklós

Mit várhatsz a tanfolyamtól?

Üzenet meditáló fiataloktól, akik a tanfolyamon segítségedre lesznek

“A meditáció egy olyan technika, ami segít saját egyensúlyunk megtalálásában és fenntartásában életünk minden területén.”

Folyamatosan pörögnek a gondolataid? Nem tudsz aludni? Izgulsz a vizsgák miatt? Sokat veszekedtek? Túl nagy a nyomás? Nem bírod a feszültséget? Egy kis békére vágysz?

Manapság a felgyorsult világban rengeteg inger ér bennünket, elvárásoknak kell megfelelnünk miközben igyekszünk egyensúlyt teremteni munkánk és magánéletünk között. Tanulni, dolgozni, szórakozni és közben időt találni önmagunkra. Sokszor nehéz feladatnak tűnik életünk menedzselése a rengeteg program és feladat mellett, így előfordul, hogy kicsúsznak a dolgok a kezünkből, feszültnek, lehangoltnak és kimerültnek érezhetjük magunkat. A meditáció egy olyan technika, ami segít saját egyensúlyunk megtalálásában és fenntartásában életünk minden területén.

Grajcár Fanni - diák

Budapest

Jelentkezz az ingyenes tanfolyamra

A tanfolyamot a kezdő szinttől indítjuk fiataloknak és bármikor be lehet csatlakozni. Folyamatosan jöhetsz, akár a kezdő dátum után is.

jelentkezem

Ízelítő a tanfolyam témáiból

A Kundalini

A Kundalini bennünk az a nagyon finom, anyai erő, mely arra vár, hogy felébredhessen bennünk. Ennek az erőnek a felébredése után nagyon könnyen el tudjuk érni a meditáció (gondolat nélküli tudatosság) állapotát. Sőt a Kundalini nagyon finom jelzéseket is küld nekünk energiarendszerünk állapotáról és segít nekünk az egyensúlyt helyreállítani. Ezért egyedülálló a Sahaja meditáció, mert rögtön a Kundalini felébresztésével kezdődik. Ennek a megtapasztalása nagyon finom, megnyugtató és csöndes. Elkezdjük megtapasztalni a belső energia rendszerünket és ezáltal igazi, tapasztalati tudásra teszünk szert.

Kisfilm a Kundaliniről

Nézd meg a rövid bemutató filmet a Kundaliniről!

Sahaja Jóga meditáció

Meditáció alatt manapság sok mindent értenek az emberek, de az igazi meditáció egy mély, gondolatmentes, békés, örömteli állapot, amely során a jelenben vagyunk. Ilyenkor az elménk nyugodt, nincsenek gondolataink, de teljesen tudatában vagyunk mindennek.

A Sahaja

(ejtsd: szahadzsa) jógával ezt az állapotot tudjuk elérni anélkül, hogy elvonulnánk a világtól, vagy feladnánk bármit is a mindennapjainkból. A Sahaja jógát 1970. május 5-én alapította Shri Mataji Nirmala Devi, és ma emberek milliói gyakorolják az egész világon. A ’sahaja’ jelentése: veleszületett, spontán, a jóga pedig egyesülést jelent. A Sahaja jóga neve arra utal, hogy születésünk óta bennünk van egy tisztító, gyógyító erő, a Kundalini, amely arra vár, hogy felébredjen, és összekössön bennünket a világegyetemet átható erővel.

Önmegvalósulás

Ez a kapcsolat erőfeszítés nélkül jön létre, és ezt nevezzük önmegvalósulásnak, vagy megvilágosodásnak. Ezáltal tudatosságunk egy új dimenzióba, a vibrációs tudatosság állapotába emelkedik. Ez egy valós tapasztalat, amit az idegrendszerünkkel érzékelünk.

Kollektív meditáció

A kurzus alkalmával megtanuljuk, hogyan érjük el a meditáció, a gondolat-nélküli tudatosság állapotát és hogyan idézzük fel ugyanezt az állapotot otthon.  A kurzuson kollektíven is fogunk meditálni, ami egy sokkal intenzívebb tapasztalás. Mindkét meditáció nagyon fontos. Ahhoz, hogy a kurzus hatékony legyen, mindkét meditációt gyakorolni fogjuk. Ezzel lényünk mélyére merülhetünk és ebből a tapasztalatból meríthetünk.

A finomrendszer

az idegrendszerünk vibraciós szintű megjelenési formája, csakráink pedig idegi plexusaink finom vibrációs formái. Ezekkel a tulajdonságokkal ruháznak fel a csakráink, ha jó álllapotban vannak:
ártatlanság, igaz tudás,
elégedettség, biztonságérzet,
kollektivitás, megbocsátás, öröm

A Kurzus során, részletesen szó lesz, a képen látható finomenergia rendszerről.

A csakrákról

A csakrák, finomrendszerűnk építőkövei. Mindet meg fogjuk tanulni, hogy mik a tulajdonságaik és hogyan tudjuk magunkban megalapozni ezeket a tulajdonságokat. Itt található néhány információ a csakrákról: A 7 csakra és a Kundalini

Milyen egy meditációs tanfolyam?

Nézd meg a riportfilmet, ami az egyik váci alkalommal készült!

Jelentkezz az ingyenes tanfolyamra

A tanfolyamot a kezdő szinttől indítjuk fiataloknak és bármikor be lehet csatlakozni. Folyamatosan jöhetsz, akár a kezdő dátum után is.

jelentkezem

Shri Mataji Nirmala Devi

A Sahaja jóga meditáció megalapítója és a Metamodern Korszak című könyv szerzője

Shri Mataji

1923 március 21-én született, Önmegalósult lélekként (akiben a Kundalini teljesen felébredt).
Már gyerekkorától sok embernek tudott segíteni a Kundalinivel. 1970-re kidolgozott egy olyan módszert, amivel az emberekben tömegesen tudja felébreszteni a Kundalinit és így mindenki képessé válik arra, hogy a maga javára fordíthassa ezt az áldást. Nem csak a Kundalini ébredését köszönhetjük neki, hanem a teljes komplett spirituális tudást, amit a Sahaja Jóga Meditáció foglal magába. Shri Mataji 2011-ben elhagyta a földi világot. Helyette tanítványai adják át ezt az élményt és tudást az érdeklődőknek.

„A fény azt jelenti, ami bennetek van, a szeretet fénye. Az embernek meg kell érteniük a szeretet fényét. Olyan megnyugtató, olyan kedves és olyan gyönyörű. Olyan szeretetteljes, olyan gazdag, hogy mindaddig, amíg nem érzed magadban azt a fényt – az a fény, ami a tisztaság tiszta szeretetéből, tiszta kapcsolatból és tiszta megértésből áll. Ha képesek vagytok ezt a fényt magatokban kifejleszteni, akkor minden megtisztul. „Moss meg, és fehérebb leszek a hónál!” Ez történik veletek, amikor teljesen megtisztultok.”

Shri Mataji Nirmala Devi

Jelentkezés diákoknak-fiataloknak

ingyenes meditációs tanfolyamra Budapesten

Várunk minden kedves diákot, fiatalt, ingyenes meditációs tanfolyamunkon.

Fontos: Kérjük, regisztrálj a rendezvényre, melyre visszaigazolást küldünk és a továbbiakban a tanfolyamon elhangzottakat összefoglalását írásban. Adataidat másnak nem adjuk ki és kérés vagy leiratkozás után töröljük rendszerünkből, reklámleveleket nem küldünk.

 

Meditációs tanfolyam

diákoknak-fiataloknak

Kezdés: 2017 október 16-tól

Időpont: minden hétfőn 18:30 – 20:00

Helyszín: 6. ker. Felsőerdősor u. 6. fsz.

Pin It on Pinterest

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Close