Meditációs tanfolyam Budapesten

Meditációs Tanfolyam indul Balatonfüreden 2017 szeptemberben

Ingyenes, kezdő, az alapoktól, Shri Mataji Nirmala Devi, a Sahaja meditáció megalapítójának és a Metamodern korszak szerzőjének tanításai alapján

Kezdő szinttől

A tanfolyam teljesen a kezdő szinttől indul, nem szükséges semmilyen előképzettség. Sőt! Amit eddig tanultál és úgy gondolod, hogy hasznos lehet, azt tedd félre! Ez valami teljesen más lesz.

Segít

feloldani a halmozódó stresszt,
kikapcsolni, relaxálni,
megtalálni a belső nyugalmat,
megismerni belső világunkat,
felébreszteni tiszta tudásunkat

Mennyibe kerül?

Bármily meglepő, de teljesen ingyenes. Kizárólag a terembérlethez lehet hozzájárulni.

u

Jelentkezz, ha

Régóta keresel de nem találod,
Ha végigcsinálod,
Otthon is fogsz gyakorolni,
Nyitott vagy egy új tudatosságra,

A tanfolyamról mondták

“Úgy érzem hogy nagyon sokat fejlődtem”

“…a kurzussal kapcsolatban szeretném megírni hogy, nagyon motivált lettem tőle, s hogy rendszerességre szoktatott. Ez a két dolog az én esetemben nagyon fontos volt. A kurzus óta intenzívebben és napi rendszerességgel foglalkozom a meditációkkal és a tisztítássokkal. Úgy érzem hogy nagyon sokat fejlődtem, már érzem a hűvös szellőt nem csak a bizsergést a a fejem fölött.S érzem az áldásokat amit Shri Matajitól és a Sahaja jógától kapok. S még Többet szeretnék fejlődni.”

Csala Zoltánné

Budapest

“Nyugalmam még engem is meglep”

“Egyre inkább élvezem a környezetem, gyönyörködöm olyan dolgokban amelyeket eddig észre sem vettem.
Nyugalmam még engem is meglep, amikor mintegy külső szemlélő reagálom le a nem éppen könnyű, korábban általában konfliktushoz vezető szituációkat Számomra nagyon sokat segít a Sahaja Meditáció már nem tudom az életem elképzelni. rendszeres meditáció nélkül hiszen annyit adott és ad nekem mint soha semmi eddig. “

Kassai József

Tápiószentmiklós

“Egészségesebbnek, energikusabbnak érzem magam, amit a környezetemben élők is észrevettek.”

“A meditációk hatására nyugodtabb lettem,bár ugyanúgy szervezem és pörög az életem , mégis ezt könnyedebben ,belső békével teszem. Az adakozást az életem minden területén gyakorlom, ami nem volt jellemző rám. Egészségesebbnek, energikusabbnak érzem magam, amit a környezetemben élők is észrevettek. Pollenallergiám nagy mértékben csökkent,a csakratisztításnak köszönhetően. Figyelmem a jobb dolgokra irányítom, a jelen pillanatát sokkal intenzívebben, és igazán megélem.”

Gabi (Nagy Péterné)

Vác

“…ez volt az, amit mindig is kerestem….”

“Szerencsés vagyok, hogy belépett a Sahaja joga az életembe. Már hosszabb ideje foglalkozok meditációval, de ez volt az, amit mindig is kerestem. Hálás vagyok nektek, hogy eljuttattátok hozzám és sok máshoz is. E néhány hónap azt erősítette meg bennem,hogy ezzel kell foglalkoznom többet, az élet többi dolga megy magától. A rendszeres meditációval, ezt a békét, nyugalmat áthozhatjuk tudatos életünkbe. Önvalónkból szemlélve a világot, a mostban, minden bonyodalom rendszereződik. Az elme lecsendesedik és minden megy magától. Ez nem szubjektív, mindenkinek működik. Csak kezdeni kell meditálni rendszeresen, hogy létrehozzuk a kapcsolatot Önvalónkkal… “

Tóth Balázs

Budapest

“Akkor kezdődött ez az izgalmas utazás…”

“Még csak egy év telt el azóta, hogy megkaptam az önmegvalósulást. Akkor kezdődött ez az izgalmas utazás, aminek minden nap várom újabb és újabb állomásait, függetlenül attól, hogy látszólag jó vagy rossz dolgokat hoznak. Nem félek már a jövőtől, nem is nagyon gondolok rá, a múlt árnyai, régi bűnök egyre ritkábban kísértenek. Ennél többet nem is álmodhattam. A kurzuson az alapokat nagyon jól el lehet sajátítani, megtapasztalni a sahaj meditáció nyugalmát, a közös meditáció erejét, találkozni tapasztalt sahaja jógikkal. Szinte alig lehet kivárni egy-egy hetet két alkalom között.”

Koltai Adrien

Vác

“…nem ez a test, nem ezek a gondolatok és érzések vagyok…”

“…Miután befejeződött a tanfolyam, eltelt néhány hét és nagyon hiányozni kezdtek a kollektív meditációk, azok a kellemes szombat délutánok, és újra a hanganyaghoz fordultam segítségért, hogy érezzem, hogy egy közösséghez tartozom…. Nekem nagyon fontos volt az, hogy a tanfolyam ingyenes volt, ez is megerősített abban, hogy itt nem szemfényvesztésről van szó. Hitelessé tette…. Én Sri Mataji által bizonyosodtam meg, hogy nem ez a test, nem ezek a gondolatok és érzések vagyok, hanem a tiszta lélek, aki szabad, bármi is történjen körülötte. Köszönöm Nektek, akik megnyitottátok a lehetőséget, hogy én is találkozhassam Sri Matajival és önmagammal… “

Katona-Zapletál Márti,

Szeged

Jelentkezz az ingyenes tanfolyamra

A tanfolyamot a kezdő szinttől indítjuk és bármikor be lehet csatlakozni. Folyamatosan jöhetsz, akár a kezdő dátum után is.

jelentkezem

Ízelítő a tanfolyam témáiból

A Kundalini

A Kundalini bennünk az a nagyon finom, anyai erő, mely arra vár, hogy felébredhessen bennünk. Ennek az erőnek a felébredése után nagyon könnyen el tudjuk érni a meditáció (gondolat nélküli tudatosság) állapotát. Sőt a Kundalini nagyon finom jelzéseket is küld nekünk energiarendszerünk állapotáról és segít nekünk az egyensúlyt helyreállítani. Ezért egyedülálló a Sahaja meditáció, mert a rögtön a Kundalini felébresztésével kezdődik. Ennek a megtapasztalása nagyon finom, megnyugtató és csöndes. Elkezdjük megtapasztalni a belső energia rendszerünket és ezáltal igazi, tapasztalati tudásra teszünk szert.

Kisfilm a Kundaliniről

Nézd meg a rövid bemutató filmet a Kundaliniről!

Sahaja jóga meditáció

Meditáció alatt manapság sok mindent értenek az emberek, de az igazi meditáció egy mély, gondolatmentes, békés, örömteli állapot, amely során a jelenben vagyunk. Ilyenkor az elménk nyugodt, nincsenek gondolataink, de teljesen tudatában vagyunk mindennek.

 

A Sahaja

(ejtsd: szahadzsa) jógával ezt az állapotot tudjuk elérni anélkül, hogy elvonulnánk a világtól, vagy feladnánk bármit is a mindennapjainkból. A Sahaja jógát 1970. május 5-én alapította Shri Mataji Nirmala Devi, és ma emberek milliói gyakorolják az egész világon. A ’sahaja’ jelentése: veleszületett, spontán, a jóga pedig egyesülést jelent. A Sahaja jóga neve arra utal, hogy születésünk óta bennünk van egy tisztító, gyógyító erő, a Kundalini, amely arra vár, hogy felébredjen, és összekössön bennünket a világegyetemet átható erővel.

Önmegvalósulás

Ez a kapcsolat erőfeszítés nélkül jön létre, és ezt nevezzük önmegvalósulásnak, vagy megvilágosodásnak. Ezáltal tudatosságunk egy új dimenzióba, a vibrációs tudatosság állapotába emelkedik. Ez egy valós tapasztalat, amit az idegrendszerünkkel érzékelünk.

Kollektív meditáció

A kurzus alkalmával megtanuljuk, hogyan érjük el a meditáció, a gondolat-nélküli tudatosság állapotát és hogyan idézzük fel ugyanezt az állapotot otthon.  A kurzuson kollektíven is fogunk meditálni, ami egy sokkal intenzívebb tapasztalás. Mindkét meditáció nagyon fontos. Ahhoz, hogy a kurzus hatékony legyen, minkét meditációt gyakorolni fogjuk. Ezzel lényünk mélyére merülhetünk és ebből a tapasztalatból meríthetünk.

A finomrendszer

az idegrendszerünk vibraciós szintű megjelenési formája, csakráink pedig idegi plexusaink finom vibrációs formái. Ezekkel a tulajdonságokkal ruháznak fel a csakráink, ha jó álllapotban vannak:
ártatlanság, igaz tudás,
elégedettség, biztonságérzet,
kollektivitás, megbocsátás, öröm

A Kurzus során, részletesen szó lesz, a képen látható finomenergia rendszerről.

A csakrákról

A csakrák, finomrendszerűnk építőkövei. Mindet meg fogjuk tanulni, hogy mik a tulajdonságaik és hogyan tudjuk magunkban megalapozni ezeket a tulajdonságokat. Itt található néhány információ a csakrákról: A 7 csakra és a Kundalini

Milyen egy meditációs tanfolyam?

Nézd meg a riportfilmet, ami az egyik váci alkalommal készült!

Jelentkezz az ingyenes tanfolyamra

A tanfolyamot a kezdő szinttől indítjuk és bármikor be lehet csatlakozni. Folyamatosan jöhetsz, akár a kezdő dátum után is.

jelentkezem

Shri Mataji Nirmala Devi

A Sahaja jóga meditáció megalapítója és a Metamodern Korszak című könyv szerzője

Shri Mataji

1923 március 21-én született, Önmegalósult lélekként (akiben a Kundalini teljesen felébredt).
Már gyerekkorától sok embernek tudott segíteni a Kundalnivel. 1970-re kidolgozott egy olyan módszert, amivel az emberekben tömegesen tudja felébreszteni a Kundalinit és így mindenki képessé válik arra, hogy a maga javára fordíthassa ezt az áldást. Nem csak a Kundalini ébredését köszönhetjük neki, hanem a teljes komplett spirituális tudást, amit a Sahaja Jóga Meditáció foglal magába. Shri Mataji 2011-ben elhagyta a földi világot. Helyette tanítványai adják át ezt az élményt és tudást az érdeklődőknek.

„A fény azt jelenti, ami bennetek van, a szeretet fénye. Az embernek meg kell érteniük a szeretet fényét. Olyan megnyugtató, olyan kedves és olyan gyönyörű. Olyan szeretetteljes, olyan gazdag, hogy mindaddig, amíg nem érzed magadban azt a fényt – az a fény, ami a tisztaság tiszta szeretetéből, tiszta kapcsolatból és tiszta megértésből áll. Ha képesek vagytok ezt a fényt magatokban kifejleszteni, akkor minden megtisztul. „Moss meg, és fehérebb leszek a hónál!” Ez történik veletek, amikor teljesen megtisztultok.”

Shri Mataji Nirmala Devi

Jelentkezés ingyenes meditációs tanfolyamra Balatonfüreden

Várunk minden kedves érdeklődőt ingyenes meditációs tanfolyamunkon.

Fontos: Kérjük, regisztrálj a rendezvényre, melyre visszaigazolást küldünk és a továbbiakban a tanfolyamon elhangzottakat összefoglalását írásban. Adataidat másnak nem adjuk ki és kérés vagy leiratkozás után töröljük rendszerünkből, reklámleveleket nem küldünk.

 

A 6 hetes meditációs tanfolyam részletei

Időpont: 2017. szeptember 30.-án (szombaton)  15:00 – 18:00
Utána:
Szeptember 30. szombat, 15:00 – 18:00
Október 7. szombat, 15:00 – 18:00
Október 21. szombat: 15:00 – 18:00
Október 28. szombat: 15:00 – 18:00
November 4. szombat, 14:00 – 17:00
November 18. szombat, 15:00 – 18:00
Helyszín: Arácsi Népház és Kiállítóház

 

Pin It on Pinterest

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Close